susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_9023Åker man till Sälen så förväntar man sig helt klart en vit jul, mängder med snö och många mil i skidspåren. I år verkar det inte bli något av det där. Den enda snön som finns är den pistmaskinen har hunnit fylla på med över natten. Så några åk utför kan vi nog lyckas med i alla fall men i övrigt så gissar jag att det mest blir mys i stugan, besök på Experirum, kanske bio och ett och annat löppass för mamman.

IMG_9027

En glömd datorsladd är väl kanske inte heller helt lyckat men så här ser det i alla fall ut i Sälen just nu.

Gräva ner sig för omständigheter man inte kan påverka brukar inte vara min melodi så jag väljer att se det från den ljusa sidan och helt enkelt uppskatta lugnet, miljöombytet och massor av kvalitetstid med familjen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s