susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_9054Tillslut kom det äntligen lite snö och lyckan var fullständig. Inte så mycket så vi kunde bygga snögubbar eller åka längd men tillräckligt mycket för att tjejerna skulle kunna roa sig med att ”surfa på pulka” utanför dörren.

IMG_9055Men det går absolut ingen nöd på oss trots snöbristen. Vi sover ut varje morgon, äter långfrukost och roar oss med mängder av andra aktiviteter som Sälen bjuder på. Besök på äventyrsbadet Experium, några åk utför, After Ski på Högfjällshotellet och utmärkt goda middagar hos barnens farfar Janne och Helena varje ikväll.

IMG_9051I går klädde vi granen och idag ska vi hjälpas åt att laga lite mat till julbordet. Så visst hade lite längdskidåkning suttit fint men fjälllivet känns ändå lyxigt, avkopplande och innehållsrikt på alla sätt och vis.

En reaktion på ”Fint med fjällliv

 1. Nina skriver:

  Hej finaste!
  Vi vill passa på att önska Er en underbar Jul 💖

  Mini hälsar med tuuuusen kramar till tjejerna ❤️️
  Släpp gärna av dom här på vägen hem! 😋😉👍

  Kraaam

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s