susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

FjälllivDet var längesen jag kände mig så totalt utvilad och nere i varv som efter den här julveckan i Sälen. Att inte behöva ställa klockan, att inte har några tider att passa, att strosa runt i stugan i underställ och mitt på dagen kunna lägga sig i soffan och läsa en bok kan varit precis vad jag behövde efter en otroligt hektisk höst.

LöpningfjällDet enda smolket i bägaren var bristen på snö. Barnen som åkte utför i Bamsebacken drabbades inte alls  men med i stort sett barmark nere i byn blev det inte en meter på längden. Men om man ska se det från den positiva sidan så blev det faktiskt ett moment mindre att styra upp familjelogisitiken kring. Istället kunde vi ha ett fullständigt fokus på barnen och deras åkning.

Moa skidorEfter några dagar släppte alla deras spärrar och de åkte helt obehindrat upp och ner i backarna till benen knappt bar dem längre. Utöver det har vi varje kväll fått förmånen slå oss ner till ett framdukat bord med den mest vällagade maten man kan tänka sig.

Moa och HelenaFarfar Janne och fantastiska Helena har kockkunskaper utöver det vanliga och några av de rätter vi ätit under den här veckan platsar på topp fem av smakuppleverser i hela mitt liv. Så jag känner mig nöjd, utvilad, avstressad och oerhört tacksam över en supervecka med min familj i fjällen.

Mys med grill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s