susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_9096Många, långa och lugna dagar med min familj har det blivit under den här julledigheten. Som egen företagare kan det annars vara svårt att koppla av och koppla ner även när man är ledig men den här gången tycker jag att jag lyckats bättre än på mycket länge. Så här summerar Instagram mitt 2015 som varit ett år med extra allt. Mestadels medvind med flera kliv framåt i arbetslivet och umgänge och upplevelser med de som står mig nära. IMG_9098

Men summera och titta tillbaka har aldrig varit min grej. För mig är det framåt som gäller och med det som varit går jag vidare flera erfarenheter rikare. Nu väntar förhoppningsvis ett minst lika innehållsrikt 2016. För visst är det väl med en känsla av nystart vi kliver in i nästa år. Det där med ett oskrivet blad har i alla fall en positiv innebörd för mig. Jag är taggad för ett nytt år med nya möjligheter, utmaningar och äventyr. If you can dream it you can achive it!

Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s