susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_2421

Jag är inte känd för att vara tjejen som fyller tävlingskalendern till bredden direkt. Att ha en så kallad A tävling under en säsong och utöver det några tävlingar för att känna på formen skulle förmodligen vara att föredra. Men för mig som har fullt upp med att bara få ihop träningen inför mina tävlingar tycker ofta att det räcker med ett eller kanske två lopp per säsong. Under 2016 blir det tre tävlingar varav den sista blev klart bara för några dagar sen. Nämligen Ironman Kalmar 2016.

IMG_2425För fjärde gången kommer jag stå på startlinjen till min absoluta favorittävling. Tävlingen där jag gjorde min Irommandebut, tävlingen där flera av mina triathlonvänner deltar, tävlingen som ligger mig så varmt om att hjärtat så jag nästan blir tårögd när jag tänker på att jag ska få uppleva allt vad den innebär igen. Men i år kan det vara så att jag måste satsa mer på upplevelsen än på prestationen.

Målgång IMJag kommer givetvis köra för allt jag är värd men min A tävling är fortfarande Rockman Swimrun som jag kör tillsammans med min vän Malin bara två veckor innan Kalmar. Det är på den tävlingen jag kommer ha mitt fullständiga fokus och kompromisslösa målmedvetenhet. Swimrun är i princip helt nytt för mig och det kommer krävas många långa träningstimmar för att jag ska fixa allt vad det innebär att simma sextusenmeter i iskalla fjordar och springa 3,5 mil i berg som bjuder på 2500 höjdmeter.

Den tredje tävlingen är Halvvättern som jag ska cykla med en hel hög snabba cykelvänner. Passar perfekt in bland mina andra målsättningar då det verkligen är på tiden att jag utvecklas som cyklist. Jag känner mig enormt taggad för att ge mig i kast med mina utmaningar. Äntligen är det dags att få gå för fullt mot inte mindre en tre mål som alla ger mig den där riktigt sugande känslan i magen. Sportåret 2016. Bring it on!

3 reaktioner på ”Kalmar kallar

  1. annamjansson skriver:

    Så himla häftigt! Heja dig!

    Gilla

  2. Clara Edvinsson skriver:

    Så fantastiskt! Alltså Rockman och Ironman – två saker som finns med på min bucketlist.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s