susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Brukar ni lyssna på poddar? Det gör jag. Inte så ofta när jag tränar för då måste jag fokusera på den uppgiften men när jag ska avverka några mil i bil, plockar med tvätten i tvättstugan eller är ute och går. Då älskar jag att inspireras, informeras och ryckas med av andras samtal. Jag tycker mycket om att lyssna på djupa intervjuer eller samtal mellan människor om ämnen som engagerar. Precis en sådan pod är Bubbel och Mjölksyra. Man skulle kunna säga att huvudämnet är hälsa där ämnen som kost, träning, sätta mål, bygga muskler och lyckas med vardagspusslet tas upp i en perfekt blandning mellan vetenskapliga fakta och egna erfarenheter.

IMG_9119Den här perfekta blandningen Madde och Susanne lyckas med bygger nog mycket på att Madde och Susanne är de som de är. Madde aka Fitnesscoachen är utbildad professionell personlig tränare med en extremt stor kunskapsbank inom kost och träning. Susanne är en otroligt intresserad och engagerad träningstjej som balanserar upp Maddes djupa kunskap med intressanta inlägg, kommentarer och tankar.

IMG_9124Idag var jag inbjuden att medverka i deras pod som spelades in i Madde och Davids fina lilla hus i Månstad och dagens ämne var KOST. Superkul att få bolla denna heta potatis med två så inspirerande människor. Det färdiga resultatet släpps på söndag för den vill höra våra tankar. Har ni inte lyssnat på Bubbel och mjölksyra innan hittar ni flera spännande ämnen att lyssna på här.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s