susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

SoluppgångSnart har en vecka gått sen jag lämnade snöiga Småland för att för fjärde året i rad sätta mig på planet mot Playitas. Hit åker jag varje år med Pauluns näringscenter för att föreläsa för blivande kostrådgivare som valt att gå sin utbildning i detta härliga träningsmecka. Givetvis ser jag alltid till att ta med mig all min triathlonutrustning och tar varje tillfälle jag får till träning. Den här gången visade det sig att jag lyckats pricka samma vecka som triathlonförbundet arrangerar sin årliga träningsresa och jag har för första gången någonsin fått träffa min grymma Triathloncoach Clas Björling.

Clas.jpgDetta öppnade även möjligheten för mig att medverka på flera av deras träningpass och jag har både utmanats och utvecklats på ett sätt som aldrig annars hade varit möjligt. Maria Larsson, vår cykeledare, är nästan värd ett helt inlägg om hennes unika förmåga att coacha andra till att spränga gränser och på riktigt våga kliva långt utanför comforzone.

IMG_9207

Grymma coachMaria längst till vänster!

Ni vet ju hur mycket jag brukar gnälla över den mellanmjölksjunkie jag är. Men under veckans cykelpass har jag flera gånger fått pressa mig långt över vad jag ens trodde var möjligt och bevisat för mig själv att när man tror att kroppen är totalt tömd och helt slutkörd så finns det alltid lite mer att ge. Jag ska påminna mig själv om de här passen när jag kommer hem och riskerar att ramla ner i mellanmjölksland igen.

Bianchi.jpg

Förutom triathlonförbundet har jag mina fina vänner Lars och Annelie här. Lars och Annelie som jag träffade för fyra år sedan i kön på Landvetter och som numera är två riktigt nära vänner.

IMG_9220.jpgIdag har Annelie, Lars och jag cyklat bergsrundan med ett härligt gäng från kostrådgivarutbildningen under deras lediga dag. Vi fick en solig, blåsig, utmanande och alldeles underbar utflykt i bergen.

Bergrundan med Pauluns.jpg

Som ni ser på bilden var det ett glatt gäng som trötta, möra men mycket nöjda landade på hemmaplan igen. Nu blir det middag och lite kvällshäng med samma gäng. Do what makes you happy! En vecka kvar. Nu gäller det att fånga varje dag!

2 reaktioner på ”Playitas-träningsparadiset på jorden

  1. Anna Jansson skriver:

    Lite avis! Det ser så himla härligt ut 🙂

    Gilla

  2. Susanne Dalsätt skriver:

    Jag säger bara Mallis i April Anna. HÄNG MED 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s