susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_1750Att sätta guldkant på tillvaron kan ha många innebörder. Det kan vara allt från äta en god pralin till eftermiddagskaffet, sitta på en strand i soluppgången, gå på massage eller som vi har gjort den här helgen. Bokat två nätter på fina Scandic Rubinen i Göteborg för att fira flickornas 9-års dag. Scandic Rubinen ligger mitt på Avenyn och i deras fina lounge hade jag bokat mitt sista möte i fredagseftermiddag innan resten av familjen anlände.FödelsedagBarnens födelsedag inleddes givetvis med skönsång och presentöppning i den härliga hotellsängen. Efter det högg vi in i den fantastiska frukostbuffe som innehöll extra allt. Ett stort plus för utmärkt god smoothie på yoghurt, bär och banan och den ”äkta” äggröran som var himmelsk. Äggröra.jpgEtt stort plus får också de påkostade löpbanden som fanns i hotellets gym och hotellets ”vardagsrum”, Ruby bar. Jag kan ingenting om inredning och är kass på klass men den här baren var inredd på ett sätt som både bjöd in till både fartfylld afterwork eller några ensamma jobbtimmar vid datorn. Jobb på ScandicUtöver detta har vi hunnit med att hänga med kusinerna och haft barnkalas på Lek & Bus landet. Så vi är nöjda, mycket nöjda med vår vistelse på Scandic Rubinen och härliga helg i min gamla hemstad.IMG_1741.JPG

En reaktion på ”Att sätta guldkant på tillvaron

  1. Anna Jansson skriver:

    Jag har också bott på hotell i helgen, också i Göteborg. Det gör susen för humöret tycker jag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s