susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

För ett tag sen lät underbara Anna oss kika in lite i hennes liv. Inspirerad av det inlägget får ni idag veta lite mer om mig.Calles bild1.VEM ÄR DU I TRE ORD?

Driven, ambitiös och kanske lite överentusiastisk emellanåt.

2. HUR GAMMAL ÄR DU?

41 år.

3. VAD JOBBAR DU MED?

Jag äger och driver en myslifabrik tillsammans med min man på vackra Visingsö. Utöver det så är jag föreläsare, arrangerar event/ träningsresor och sen Januari 2016 jobbar jag som media och PR-ansvarig för IRONMAN 70.3 Jönköping.

4. VAR BOR DU?

Sen 2011 bor jag på Visingsö.

5. VAD HAR DU GJORT IDAG?

Den här dagen har mest handlat om möten och myslileveranser. Dagens höjdpunkt var dock ett riktigt bra simpass med Marcus på lunchen.

Sittande grå tröja

 

6. SOMMAR, HÖST, VINTER ELLER VÅR, VILKEN FÖREDRAR DU? VARFÖR?

Definitivt hösten. Jag älskar hösten och har alltid gjort. Kanske beror på att jag är ett oktoberbarn.

7. ÄR DU BEROENDE AV NÅGONTING?

Kaffe. Kaffe. Kaffe. Älskar kaffe och saknar verkligen min inbyggda kaffemaskin vi hade i vår lägenhet när vi bodde i stan.

8. NÄMN TRE SAKER MAN KANSKE INTE VET OM DIG?

Jag är bäst på Backgammon, sämst på att köra bil och har under hela min skoltid varit skolans absolut blygaste tjej.

Myslidirektör

9. VAR I VÄRLDEN SKULLE DU VILJA BEFINNA DIG JUST NU?

Ingen annanstans än där jag är just nu. Jag drömmer mig sällan bort till ställen där jag inte är. Jag drömmer inte om soliga ställen med med blått vatten och vita sandstränder. Låter kanske märkligt men just nu vill jag vara här. I April vill jag dock vara på Mallis för då är jag där och jobbar. Men nu är nu och jag är där jag är. Typ så…

10. VAD ÄR DU PÅ FÖR HUMÖR JUST NU?

Kan man svara koncentrerad. Det är ju egentligen inget humör men just nu sitter jag på mitt kontor och kvällsjobbar. Jag är INGEN kvällsmänniska så därför måste jag alltid snäppa upp mig lite när det vankas kvällsjobb. Klockan är dock bara 19.00 nu så trött har jag inte hunnit bli.

11. VILKET ÄR DITT FAVORITGODIS?

Definitvt myslitoppar. Eller egentligen alla chokladdränkta varianter som finns bland det som kallas för ”naturgodis”.

12. ÄR DU MORGON ELLER KVÄLLSMÄNNISKA?

Utan tvivel morgonmänniska.

Cykelkurbits

13. HAR DU BLIVIT SYDD NÅGON GÅNG?

Nope men tejpad när jag sprang in i en dörr och och ögonbrynet sprack.

14. VAD ÄR DET ABSOLUT VÄRSTA DU VET?

Cancer.

15. VAD HETER DU I ANDRA NAMN?

Jenny

16. NÄMN 3 SAKER DU ÄR MINDRE BRA PÅ?

Köra bil, engelska och laga mat.

17. NÄMN TRE SAKER DU ÄR BRA PÅ?

Inspirera andra, se saker från den ljusa sidan och tanka på jämna siffror.

Ny vecka på brygga

 

18. Vad är din styrka som idrottare?

Min styrka som idrottare är definitivt det som ofta också är min svaghet. Jag jämför mig aldrig med andra, jag tycker att jag duger som jag är och tänker att så länge jag gör mitt bästa är det gott nog.

Men det är också detta som är min svaghet. Man ser sällan hornen växa ut på mig och jag tar mig ofta igenom mina utmaningar med ett stort leende och har aldrig någonsin snubblat över mållinjen av ren utmattning. Det finns givetvis en del fördelar med det men någon riktigt vass idrottare med en enorm utvecklingskurva kommer det inte bli av den här Ironmanmamman!

 

 

2 reaktioner på ”Det du inte visste

  1. Löparkungen skriver:

    Kul inlägg! En sak opponerar jag mig dock emot! ”Bra på att inspirera”? BÄST!!! säger jag!

    Gilla

  2. Susanne Dalsätt skriver:

    Hahah RIGHT BACK TO YOU säger jag då Löparkungen 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s