susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Sköna söndagDen där bedrövliga influensan har härjat fritt ute på Öa och båda min tjejer har varit dåliga om vartannat. Jag trodde in i det sista att jag skulle klara mig men redan i torsdags kändes kroppen inte helt kry. Sen blev det bara värre. Jag hostade mig igenom hela fredagen och i lördags morse vaknade jag med skyhög feber. Extremt dålig tajming då hela den här söndagen var vigd åt eventet ”Sköna Söndag”på Concept for Life där jag skulle föreläsa. IMG_9478Under alla mina år som föreläsare har det aldrig hänt att jag behövt vare sig avboka eller omboka något uppdrag och det var verkligen det sista jag ville göra även den här gången. Så när jag vaknade i morse något piggare så bestämde jag mig för att mobilisera all kraft jag hade för att klara av att fullfölja mitt uppdrag som föreläsare på eventet som jag och Concept har planerat och sett fram emot under lång tid.

#conceptMot alla odds så gick det vägen. Rösten höll inte riktigt måttet och med de höga krav jag ställer på mig själv så gillar jag givetvis inte känslan av att inte vara på topp. Men överlag så blev det en riktigt lyckad tillställning som jag är oerhört glad och tacksam för att jag slapp ställa in. Just i denna stund känner jag mig lite som en slagen hjälte men hoppas på att snart vara back on track igen inför nästa stora uppdrag som är redan på tisdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s