susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vinterhus Det där med att tala om för andra hur viktigt det är att lyssna på sin kropp och sen strunta i sin egen. Hur dumt är inte det? Hur dumt som helst men också svårare än någonting annat. Framförallt när man vet att det drabbar andra. Jag är ändå glad att jag lyckades göra mitt jobb igår och fullfölja mitt föreläsaruppdrag på Concept. Men min kropp hade nog önskat att jag stannade hemma. Idag vill febern inte gå ner och min röst kan bara smärtsamt väsa fram otydliga ord. Jag har också väldigt ont i bröstet. Jag har haft det några dagar nu och det släpper liksom inte. Idag är det jag som går till doktorn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s