susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Blå bryggaDet där med tålamod. Det är svårt. Det där med stryka i agendan. Det är ännu svårare. Fast svårast av allt är att inse att jag inte är odödlig. Jag tar djupa andetag, lyssnar på alla god råd från kloka människor i min omgivning och påminner mig själv tusen gånger om att faktiskt inte bara handlar om mig. När hälsan sätter stopp: du ÄR ersättlig! Läs Annies oerhört kloka inlägg om detta idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s