susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

PersonalenOm tålamod var ordet igår så finns det tusen andra betydligt bättre ord för den här dagen. Glädje, gemenskap, inspiration, pepp och härligt umgänge för att nämna några. Andra människors energi gör underverk med mig och idag stod mina fantastiska kollegor i Team IRONMAN Jönköping för den delen. Gående personalJag var så låg igår. Så trött, så hostig, så uppgiven och rent av deppig över min kropps krasslighet. Men så idag, efter ett grymt bra möte och efterföljande middag på stan med det här grymma gänget, var det med en helt annan känsla jag satt i bilen på väg hem. Jag ska påminna mig själv om det nästa gång. Att ibland kan man behöva andras energi för att muntras upp ordentligt. Nu tar tar vi helg hörni. Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s