susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Mot väggÅt  helvete med peppen, skriver Elna på sin blogg och väljer att istället för blåa vatten, utsikter och fina cykelbilder tala om precis som det är. Ganska opepp närmare bestämt. Hon menar att vi måste våga vara mer opeppiga och ”på riktigt” online. Att allt måste inte vara så himla perfekt hela tiden. Jag håller med henne. Vems liv är perfekt hela tiden?  Det är bättre att våga vara sig själv rakt upp och ner i den vardagen man lever i med allt det innebär. Toppar och dalar för de allra flesta.

Kall VätternDet kan dessutom vara ganska tvära kast mellan högt och lågt. I alla fall i mitt liv. Igår hade jag hade en så himla bra dag tillsammans med mina kollegor medan jag idag inte alls känner samma energi. Det där med att inte kunna träna tär på psyket. Annars hade ett träningspass definitivt kunnat bidra med lite energigivande endorfiner. Men de lär jag få vänta på några dagar till. Jag mår definitivt bättre än i början på veckan och hostan är inte riktigt lika avgrundsdjup. Men ibland är det nästan lättare att vara helt utslagen än harva omkring någonstans mitt emellan. Men precis som med mycket annat så är det bara en sak som gäller. Feed your focus starve your distractions! Eller i alla fall försöka fokusera på rätt saker. I morgon är en annan dag. Garanterat betydligt bättre.

2 reaktioner på ”I morgon är en annan dag

  1. Clara Edvinsson skriver:

    Krya på dig! Jag håller med dig precis i det du skriver och jag har haft en likadan dag som du, sådär opeppig som gärna hade fått botats med träning – fast man är för dålig för att just träna, men för bra för att typ kolla på film hela dagen.

    Gilla

  2. Elna skriver:

    ❤ ❤ ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s