susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

WattbikeSå där ja, ytterligare lite positiv energi in på pluskontot. Även om jag önskat att den energin bestod av endorfiner även för min del också. Dock fick jag nöja mig med att i alla fall byta om till cykeltröja och trampa lite fint tillsammans med ett taggat gäng som tryckte tunga watt med monsterben.

 

På mitt initiativ tillsammans med min samarbetspartner Concept for life och träningsanläggningen Cardio Club bjöd vi denna lite gråtrista söndag in till ett riktigt utmanande Wattbikepass. Ni som hängt med här ett tag vet att jag har en Wattbike i tvättstugan och idag hade jag möjligheten att låta fler testa denna fantastiska cykel. Så trots misären med min lunginflammation fick jag smittas av de andra cyklisternas endorfiner och nu är jag omöjligt ännu mer sugen på att få komma igång igen med min egen träning.

En reaktion på ”Wattbike med monsterben

  1. Anna Jansson skriver:

    Tack för ett härligt pass!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s