susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Jeansskjorta-Du får räkna med en månad innan du är 100% återställd, säger doktorn bestämt. EN MÅNAD! Jag har härdat ut i åtta dagar nu och var helt inställd på att rulla igång träningen den här veckan. Det hade jag för övrigt redan gjort innan jag fick doktorns uttalande. Jag gick till simhallen och simmade några längder mest för att känna lite på det. Det berättade jag för läkaren som sa att lätt träning kan jag dra igång med om någon vecka. Han rekommenderade promenader. PROMENADER!!! Jag ska köra Rockman den 5:e Augusti och IRONMAN den 20:e Augusti. Innan dess, om två veckor närmare bestämt, ska jag vara ledare på Trifits triathlonläger på Mallorca. Åt pipsvängen med lunginflammation. Det här hade jag INTE räknat med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s