susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vad hade livet varit utan musik?  Jag lever med musik omkring mig så många vaknar timmar om dygnet som det är möjligt. I bilen, på löpturen, i sägen, i tvättstugan (både när jag sitter på trainern eller när jag hänger tvätt) Jag tackar min pappa för inspirationen. Jag är uppvuxen i ett hem där LP-skivorna alltid gick varma. Just den här veckan är det KENT som har förgyller min tillvaro. Min absoluta favoritgrupp genom tiderna som nu bestämt sig för att efter 26 år låta 2016 bli deras sista år tillsammans. Den oerhört tråkiga nyheten presenterade de genom den här helt magiska filmproduktionen. Sista albumet. Sista turnén. Då Som nu För Alltid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s