susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Suss på väg!Det där med att vara ledig kan vara en utav de svåraste utmaningarna man har när man är egen företagare. Och då menar jag LEDIG! Inte ledig som att du inte har några uppdrag den dagen men ändå svarar på mail, jobbar med sociala medier, bloggar etc. För det är faktiskt inte att vara ledig även om gränsdragningen är hårfin för vad som räknas som arbete eller privat. Blogga tex. Är det jobb eller nöje? För vi som bloggar gör ju givetvis det för att vi tycker det är kul men minst lika mycket för att det är ett bra sätt att hålla vårt varumärke vid liv. Med glasögon på väg.jpgSka jag vara ärlig så kan jag inte minnas när jag senast loggade ut från precis allt mer än några timmar. Jag har tänkt mycket på just det de senaste dagarna. Hur mycket mitt evighetsjobbande utan semester på många, många år kan vara orsaken till att min kropp känns så oerhört sliten och återhämtningen från influensan tar sådan tid. ”Some people need a high-five in the face. With a chair.” som min kloka vän Madde skrev häromdagen. Ibland får man helt enkelt lära sig saker den hårda vägen. Men som tur är finns det alltid utrymme för att göra om och göra rätt och inget är så effektivt som att lära sig av sina egna misstag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s