susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Skylt Skevik.jpgKetchupeffekten, visst ligger det något i det? Plötsligt händer bara allt på en gång och uppdrag  jag bara hade kunna drömma om har dykt upp. Så idag åkte jag med fakirfärjan till fastlandet för vidare färd mot huvudstaden för ett långt möte med en stor mediaktör jag ska jobba med framöver. Kvällen ägnades åt administrativt arbete med IRONMAN 70.3 Jönköping och i morgon är det dags för fjärde upplagan av Nutrion Camp. Så här såg det ut sist det begav sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s