susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Träning PetraDag två på campet och precis som det ska vara när man är på camp har schemat varit fullspäckat. Petra och Eva drog igång dagen med att erbjuda två träningspass. Eva körde yoga med ett gäng och Petra funktionell styrka med kroppen och naturen som redskap. Frukostbuffé på det och sen rullade föreläsningarna igång. Först ut var David som pratade om Magsmart Mat. Efter det Camillas kockshow med mängder med tips på goda, enkla och hälsosamma rätter.

Kockshow CamillaSen var det Martins tur att prata vitaminer och mineraler. Morgondagen inleds precis som idag med träning och sen pratat David om Kost och prestation. Det här blir mitt fjärde camp med det här grymma gänget och jag gissar att ett femte kommer börja ta form så fort vi avslutat det här. Det är otroligt roligt att jobba i ett team som vi gör och jag tror nästan vi känner samma inspiration efter ett camp som våra deltagare.

IngredienserDet enda smolket i bägaren är mina stämband som säger tack och hej så fort jag anstränger rösten lite extra. Hostan vill inte heller riktigt ge med sig. Ni som känner mig eller träffat mig vet att jag är en pratkvarn av rang så ni kan ju bara gissa vilken utmaning det är för mig att för en gång skull hålla en lite lägre profil. Tur att jag har kollegor som också här bra på att hålla låda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s