susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Skevik5Innan vårt camp så hade jag en tanke om att detta kanske skulle bli vårt sista. Eller i alla fall det sista där jag håller i trådarna. De säger ju att man ska sluta med flaggan i topp och med en överfull agenda så har jag funderat lite över att trappa ner på just den biten med event. Mina föreläsningar och jobbet med IRONMAN 70.3 täcker bara det upp tillräckligt.DavidMen det är verkligen inte det lättaste att avsluta något som fungerar så bra och som jag älskar att arrangera med mina superkollegor Martin, Camilla och David. Så vi hann inte mer än att avsluta den här helgen innan vi drog igång planerna inför nästa. Till min stora glädje har vi dessutom tagit beslutet att vara på Visingsö. Vi har inte spikat datum än men innan mars månad är slut tror jag tom vi har öppnat anmälan. Så håll utkik om du vill hänga med på en hel kosthelg i hälsans tecken på världens vackraste ö.

Skevik13Skevik3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s