susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

TRIFITDet här ska bli min nystart. Triathlonlägret på Mallorca med Trifit där jag är en utav ledarna. I år blir det två ledarveckor och min uppgift är precis som förra året att guida gänget i cykelgruppen ”fart efter kamrat” i de underbara omgivningarna på Mallis. Lägervecka ett drar igång den 2:e April så fram tills dess fortsätter jag min tålmodiga väntan på att vartenda spår av lunginflammation ska vara borta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s