susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vacker himmelMan kan tycka att jag borde ha oceaner av tid till annat nu när jag inte ligger i hårdträning inför Ironman. Men det har jag inte. Jag upplever inte alls att jag har MER tid nu än vad jag hade när jag tränade tio timmar i veckan. Förmodligen för att genom åren blivit en mästare på att hitta luckor till träning utan att det påverkar vare sig min familj eller mitt arbete. 75% av mina träningspass ligger på morgonen med start 5.30. För att orka med det är jag extremt noggrann med att komma i säng för att få den sömnen jag behöver.

PersgårdenOm jag gör på samma sätt nu för att sätta mig och jobba istället? Svaret är nej. Utan träningsfokus kommer jag i säng senare och sover istället en timme längre på morgonen. Jag skulle kunna rabbla upp tusen saker som inte blir lika bra när jag inte får träna. Men jag struntar i det. Istället fortsätter jag att fokusera på att låta kroppen ta den tid den behöver att helt reparera sig från den här oerhört sega lunginflammationen. Sen får jag se vad jag kan göra av den tiden som är kvar till mina utmaningar i sommar. Förmodligen ganska mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s