susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

HagavägenAlla årstider från världens vackraste väg. Den är exakt 2,2 km lång och leder fram till vår gård. ALLA mina löppass både börjar och slutar på den här vägen och under dagens promenad kunde jag inte låta bli att springa några steg. Jag känner tydligt varje dag att jag blir bättre och min hosta har äntligen gett med sig. Hagavägen dimmaPå lördag drar jag till Mallorca men när jag kommer hem igen om tre veckor räknar jag stenhårt med att springa snabbdistans på världens vackraste väg igen.Hagavägen vårHagavägen höst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s