susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

 

FlygplanPå plats i paradiset! I alla fall om vi snackar cykling. Här ska jag hänga i tre veckor nu. Första veckan med Anders där vi har som mål att varje dag ägna några timmar åt företagsutveckling. För det där med möten, marknadsplan, budget och branschanalys är lätt att lägga åt sidan när man driver företag med sin äkta hälft.IMG_1187Resterande tid drömmer jag om att simma i havet med min nya våtdräkt, besegra berg med min Biancchi och uppleva en och annan soluppgång i löparskor. Vi får se vad kroppen (och Anders) säger om det för tanken med den här veckan är givetvis också avkoppling och uppladdning inför stundande sommarsäsong på Persgården. Så nu får bloggen vila i en vecka och jag siktar istället på massor av inspiration på Instagram. Följ våra äventyr där på Ironmanmamman och andersdalsatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s