susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Solnedgång med mina barnMallorca har varit magiskt på så många sätt och jag är otroligt glad, nöjd och tacksam över allt jag har fått vara med om. Men känslan av att efter tre veckor komma hem är ändå oslagbar. Hängt med de här små trollen precis hela dagen idag med ett fullständigt fokus på att bara vara en närvarande mamma. I morgon är vardagen tillbaka igen med skola, läxor, hämta, lämna, tvätt, träningar och allt annat som hör familjelivet till. Men efter tre veckor utan allt det där är jag mer än redo att ge mig i kast med livspusslet igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s