susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

FlygplanJag satte mig på planet till Mallorca lördagen den 26:e mars som en urvriden disktrasa. Den dubbelsidiga lunginflammationen blev en segdragen historia som gav vatten i lungorna och krävde två penicillinkurer. En kur som jag avslutade samma dag som Anders och jag landade på Mallis. Jag hade då en vecka på mig att göra mig redo för min roll som ledare på Trifits triathlonläger veckan efter.MallorcabergDet var inte utan att en viss oro kom krypande när jag satt på transferbussen och tittade ut över de magiska Mallorcabergen. Hur skulle min kropp klara av de krav jag behöva ställa på den under de kommande veckorna som ledare på träningslägret?Cykelbild bergMen något hände den veckan. Jag lyckades ge kroppen precis det den behövde för att komma på banan igen. Sömnen, vilan, solen, värmen men också en hel del cykelmil i Mallorcabergen med Anders. Så när den veckan var över kände jag mig mer än redo för att trappa upp tempot tillsammans med Erik Holmberg, Christian Kirchberger och vår grupp med taggade triathleter.Sa Calobra 2 Träningslägret rullade igång och kroppen svarade bra. Cykelformen kändes tom bättre än året innan då jag cyklade samma rundor. Först blev jag förvånad men sen slog det mig att den här långa vilan som följde efter en riktigt mastig träningsperiod kanske rent av gav någon form av superkompensation. Att det oplanerade träningsuppehållet kanske inte bara var av ondo. Trots sjukdom och elände så verkade det ju trots allt som jobbet jag gjort under de senaste månaderna gav utdelning.Häng på cykelSå mer motiverad och starkare än på mycket länge landade jag tre veckor senare på Arlanda igen. Tre helt fantastiska veckor som har gett mig så mycket på så många plan. Nu gäller det bara att förvalta den är motivationsboosten på bästa sätt och på allvar ta sikte mot Rockman och IRONMAN Kalmar som närmar sig med stormsteg.

2 reaktioner på ”Den oväntade vändningen

  1. Elna skriver:

    Vad härligt att det vände och blev så bra!

    Gilla

  2. Susanne Dalsätt skriver:

    Verkligen Elna. Det gäller att komma ihåg det i framtiden bara. Att förr eller senare kravlar man sig ur även avgrundsdjupa hål 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s