susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Fokus
Ibland är den extremt tydlig. Ibland finns den där men lite suddigt. Ibland finns den inte alls. Men en sak är klar, desto tydligare den är desto bättre blir  resultatet. För några veckor sedan hade jag kastat alla mina målbilder i papperskorgen. Det var när jag gått med min lunginflammation i fyra veckor och fick beskedet att jag fått vatten i lungorna. Jag kan ärligt säga att jag mer än en gång tänkte tanken att ställa in allt vad IRONMAN heter.

IMG_2425Men så händer det där som i princip alltid händer om man inte ger upp. Vindarna vänder, kraften kommer tillbaka, kroppen svarar och helt plötsligt är man uppe på banan igen. Min målbild är tillbaka om än lite suddig fortfarande. Men vi ska se om jag kan klara av att plocka fram den där kompromisslösa målmedvetenheten som jag vet ligger och gömmer sig där inne. Jag har gjort det förr och tänker göra det igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s