susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

imageNär den här bilden tog sprang jag fram och tillbaka framför Carl-Robert Jonzons kamera. Men samma energi som jag tycker den här bilden speglar kände jag idag när jag påbörjade min löprunda på exakt samma plats. Jag kan inte minnas när jag sprang en mil senast men det gjorde jag idag. Det var inte den lättaste milen jag sprungit men heller inte den tyngsta. Det jag noterade var att trots att ansträngningen (läs pulsen) låg ganska högt så klarade kroppen av att ligga där hela milen. Så brukar det inte vara. Ligger jag så nära tröskeln brukar antingen psyket eller kroppen svika mig tillslut.

IMG_2775Men inte idag. Kanske har  jag de många långa backpassen på Mallorca att tacka för det. Jag har ju faktiskt tränat min tålighet och att ligga strax under tröskelpuls i tre veckors tid. Eller så hade jag bara en bra dag. Vilket som så var det i alla fall underbart få springa i det vackra vädret på Visingsö igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s