susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_0431Jag reser en hel del i mitt jobb vilket såklart innebär att jag är borta en del ifrån barnen. Många frågar vad mina barn säger om det men jag kan säga att den som lider mest är jag. För de rullar dagarna på vips så är jag hemma igen. Men genom åren har vi hittat vårt sätt att skapa unika dagar då vi hänger från morgon till kväll och jag är inget annat än en närvarande mamma.Scandic EuropaOftast åker vi i väg någonstans och vi alla tre älskar att bo på hotell. Den här gången åkte vi till Göteborg och checkade in på Scandic Europa som precis som alla andra Scandic hotell hade allt vi önskade oss. Förutom två fina hotellnätter med sovmorgon och god frukosbuffé har vi även hunnit med att hänga både med min kära syster, kolla på Tough Viking i Slottskogen och träffa min fina vän Maria med familj.IMG_0423Men i morgon åker vi över till Öa igen och laddar om inför en vecka som i princip kommer handla om en enda sak. Förberedelse inför söndag då Persgården slår upp portarna för den här säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s