susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vår fina gårdDet där med att man ibland knappt kan fatta vart tiden tar vägen. De första månaderna på det här året har gått extremt fort och redan på söndag är det dags för oss att öppna upp för säsongen på Persgården igen. Så fungerar nämligen vår verksamhet här ute på Öa. Mysliproduktionen är igång året runt medan vår gårdsbutik, caféet och vårt fina lilla konstgalleri har sin säsong under den perioden då turisttillströmningen är som störst. Vy PersgårdenPå söndag öppnar vi och många med oss vi upp våra verksamheter och stänger inte igen förrän i mitten på augusti. Så nu handlar i stort sett allt om att förbereda, fixa i ordning och fylla hyllor med allt från vårt fina sortiment. Så kära släkt, vänner och alla som jag känner. VARMT välkomna ut till världens vackraste Ö. Nu rullar vi igång och precis som vanligt så utlovas ett och annat utmanande event innan säsongen 2016 är över.Mysli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s