susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

PersonalenHär ser ni gänget som tillsammans med ett enormt stort antal ideellt arbetande eldsjälar jobbar stenhårt för att leverera en triathlontävling av världsklass i Jönköping den 10:e juli 2016. 70.3 står för distansen i miles och innerbär 1,9 km simning, 9 mil cykel och 21,1 km löpning. Vi har deltagare från 41 nationer där den äldsta är 70 år, den yngsta 18 och hela 64% ställer upp i den här typen av tävling för första gången. Sen den 1:a januari är jag en del av Team IRONMAN Sweden och för första gången på många år omgiven av underbara kollegor och känner en tillhörighet som inte finns när man är egen företagare. Gående personalI startfältet finns flera av mina vänner och det som gör mig extra glad är att flera av de som ställer upp gör sin triathlondebut i just ”vår” tävlingen. Min superkompis Victoria, starka Johanna och talangfulla Johan Thor för att nämna några.SuperkompisJohan ThorGrymma JohannaI Januari när vi drog i gång kändes allt så långt borta men med 73 dagar kvar kan man säga att nedräkningen har börjat. Med stormsteg närmar sig dagen D då det är skarpt läge och allt måste sitta till 100%. Fokuset är fullständigt hos oss arrangörer just nu och jag är övertygad att det snart är detsamma för våra deltagare. Det är nu det gäller att tugga i sig de där viktiga träningstimmarna för att kunna pricka formen när det väl är dags.12910868_10156807383965790_1067016157_n-2Ni som hängt med ett tag på den här bloggen vet att jag gillar mål som känns i magen. När det gäller den här tävlingen så har jag precis samma känsla som om jag själv skulle köra även om jag just den här gången kommer stå bredvid. Hoppas vi ses i Jönkan den 10:e Juli vare sig du är ute och kämpar på banan eller håller ställningarna tillsammans med en hängiven publik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s