susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

JAG5.08 vaknade jag i morse och kunde inte somna om. Bestämde mig direkt för att se till att få veckans sista träningspass gjort innan dagen rullade igång på allvar. 16 km på en sovande ö och den där fina känslan jag haft i kroppen sen jag kom hem från Mallis håller i sig än. Jag är så enormt glad och tacksam över det och känner mig mer motiverad inför IRONMAN än på mycket länge.

Folk som fikarUtöver det har vi denna soliga fina söndag slagit upp portarna på Persgården för den här säsongen. Gårdsbutik, galleri och vårt fina glascafé håller från och med nu öppet dagligen från 10-17 fram till den 17:e augusti. Så nu blir det inte lika många mil i bil och framträdanden som föreläsare för mig framöver. På sommaren är det här jag hänger. Så vill du simma, cykla, springa en sväng eller bara ta en kaffe med vidunderlig utsikt över Vättern så hälsar jag dig varmt välkommen till vackra Visingsö.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s