susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Hofsnäs 3Vissa event vet man nästan direkt att de är här för att stanna. Oftast är det de event där intresset är stort direkt och det gång på gång bli fullbokat. Precis så har det varit när jag, Madde och David har arrangerat våra camps på härliga Hofsnäs herrgård. Fem event har det blivit hittills och till hösten är det dags för det sjätte. HofsnäsVårt camp vänder sig både till dig som behöver en inpirationsboost i din egen vardag men också till dig som vill fördjupa din kunskap om kost och träning. Vårt program bygger på varierad träning och föreläsningar om allt ifrån kost till träningslära. Som pricken över i:et är Hofsnäs herrgård mästare på mat och jag och Madde har satt ihop en meny som går helt i linje med vad vi rekommenderar. Hofsnäs 2Så vill du har något riktigt kul att se fram emot efter sommar, sol och avkopplande semesterdagar så rekommenderar jag dig att inte vänta för länge med att boka din plats på nästa upplaga av Hofsnäs Sweatcamp. Fullständigt program och anmälan hittar du här.

Suss föreläser

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s