susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

PersonalenFoto: Photowe

I December förra året blev jag en del av IRONMAN Sweden. Ett uppdrag omöjligt att tacka nej till med arbetsuppgifter som jag redan då visste skulle ge mig en rejäl utmaning. Sen den dagen har det inte gått en dag utan att IRONMAN 70.3 Jönköping har funnits i mina tankar. IRONMAN 70.3 Jönköping, första IRONMAN 70.3 tävlingen i Sverige där målet för vårt team varit glasklart från första stund. Att leverera en triatlontävling av toppklass!

Rött M

Att summera hela den här tiden känns som en omöjlig uppgift. Det har varit både utmanade och inspirerande, tufft och ibland tärande. Men också oerhört lärorikt och på många sätt helt fantastiskt. Det jag har uppskattat allra mest är känslan av att jobba i ett  team med  andra eldsjälar där alla alltid ger ALLT för utvecklas och komma vidare i arbetet.

Dignefoto.jpg

Foto: dignephoto.com

Min absolut starkaste upplevelse under hela den här tiden var när jag tillsammans med mina kollegor stod på bryggan några minuter före start på raceday. Den spänningen, stoltheten, förväntan och fokuseringen vi alla kände då är svår att sätta ord på. Men jag vet att den viktigaste känslan jag hade i kroppen där och då var att det varit värt ALLT!

 

Jag minns också känslan när jag gick ett varv i Rådhusparken dagen efter. När festen var över och de enda spåren som fanns kvar från gårdagen var några kravallstängsel och en kvarglömd vattenflaska. Att jag dagen innan skrikit mig hes på exakt samma plats när alla IRONMAN-hjältar korsade mållinjen kändes overkligt.

Åsa och jagFoto: Nilla Lind/ jnytt.se

Men nu ska jag försöka ta några dagar och samla ihop mig själv igen. Hitta lugnet ute på Öa, varva ner och ladda om inför vad jag redan nu vet kommer bli en händelserik höst. Tack ALLA som på något sätt varit delaktiga i det här. Mina grymma kollegor, vänner, samarbetspartners och min helt fantastiska familj. Suss i mål

Foto: Peax Svensson / jmini.se

Världspremiären av IRONMAN 70.3 Jönköping har varit en upplevelse jag aldrig komma glömma och en utmaning jag gärna vill uppleva igen.

Så i någon form ses vi garanterat nästa år igen!

En reaktion på ”IRONMAN 70.3 Jönköping-mina ord

  1. Malin skriver:

    Strongt jobbat! Verkar verkligen ha
    Blivit en bra fest!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s