susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_8771Ett tag så tänkte jag att IRONMAN 70.3 Jönköping skulle vara den enda event jag är med och arrangerar i år. Jag vet efter alla dessa år hur mycket det krävs för att kunna leverera ett event av högsta klass och att göra något halvdant har aldrig varit ett alternativ. Men nu efter IRONMAN-yran så kan jag konstatera att det tar inte många dagar innan min hjärna går på högvarv igen. Så jo, om än i något enklare former så blir det ett Visingsö Open water i år igen. Vackra VätternSå ALLA som vill uppleva magisk simning i vackert Vättervatten är varmt välkomna till Visingsö lördagen den 6:e Augusti. Förra året var vi ett härligt gäng med allt ifrån f.d elitsimmare till glada motionärer som bröstsimmade hela sträckan. Det är precis så jag vill att det ska vara med Visingsö Open Water. Att alla som gillar att utmana sig själva lite extra ska känna sig varmt välkomna till ett inspirerande event under enkla former. IMG_9050Precis som förra året så ligger största fokuset på simningen. Vi simmar 3000 meter från min gård ner till Näs i magiskt vackert Vättervatten. För den som inte nöjer sig med det så är vi ett gäng som avslutar med sex mil cykel och 8 km löpning.

IMG_9058Vill du vara med?  I så fall skickar du ett mail till mig via Facebook eller till susanne@persgarden.se. Då du ett vändande mail med allt du kan behöva veta och lite till. Det finns precis som vanligt 50 platser så först till kvarn!IMG_8824Varmt välkomna alla mina vänner, alla som jag känner och varenda kotte som är sugen på en härlig triathlondag ute på Öa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s