susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

VOW1Visingsö Open water 2017 visade sig bli en vågig historia. Igen. Och kanske är det just detta som gör Visingsö open water till ett event utöver det vanliga. Man vet aldrig vad det vackra Vätternvattnet bjuder på. Men oavsett hårda vindar och låga vattentemperaturer så var stämningen på topp innan gårdagens lopp. Fokuserade och förväntansfulla gick vi i samlad trupp ner till starten och gjorde ett kort insim i vad som för dagen kändes som det kallaste Vättervattnet den här sommaren. VOW 2Sen gick startskottet. 3000 meter enormt utmanade simning låg framför oss. Men utmaningar är till för att övervinnas och känslan efteråt är alltid oslagbar. Finns inget som går upp emot att som arrangör få ta del av den glädjen och stoltheten som jag är övertygad om att varenda en kände efter simningen igår.VOW 3Nytt för i år var att förste man och kvinna in i mål fick pris och utmärkelsen Årets VOW mästare och mästarinna 2017. I år var det makarna Jane och Christopher Nilsson som lyckades med den bedriften. ChristopherJaneMånga nöjde sig med bara simningen medan andra valde att avsluta dagen med närmare sex mil cykel och sju kilometer löpning. En underbar dag i sportens tecken helt enkelt!Cykel JaneMitt allra största tack till fantastiska Ann-Louise Carlsson a.k.a Crawlcoachen som klivit in som medarrangör i år. Tack till Per Carlsson @percarls för fina bilder. Tack Speedo för fantastisk utrustning.  Tack Friskis & Svettis Jönköping för fina priser. Stort tack också till klippan Peter Hallström ovärderligt engagemang. Tack Martin för att du bidar med säkerhet och tack Susanne för att du reser långväga för att vara med på våra upptåg. ScooterSist men inte minst STORT tack till alla deltagare för att ni var med och skapade en magisk stämning under årets största vågfest. Vi ses nästa år igen!Deltagare.jpg

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s