susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

FÖRELÄSNINGAR

Jag är föreläsare, myslidirektör och kallas av många för en superinspiratör. Min starka sida som föreläsare är min förmåga att få andra att känna känslan att allt är möjligt och bli mer motiverade i sin vardag.

”INGENTING ÄR OMÖJLIGT” är min mest bokade föreläsning under temat inspiration och hälsa. Jag delar med mig av min egna resa från stillasittande, sockerberoende soffpotatis till ett liv med hållbar hälsa i fokus. En föreläsning som berör och engagerar men också inspirerar till att sätta egna mål och hitta en hälsosam livsstil som håller livet ut.

KOST FÖR MER ENERGI OCH BÄTTRE HÄLSA

En föreläsning där jag delar med mig av enkla, effektiva verktyg att förankra i vardagen för mer energi, mindre sötsug och bättre hälsa. Konkreta och handfasta råd om hur du hittar rätt i djungeln av kostråd och med smarta val hittar en sund och balanserad livsstil.

 

För bokningsförfrågan maila: kontakt@susannedalsatt.com
SV_forelasningsbild_susanne
 REFERENSER
 

TACK TACK TACK Susanne!!!!

Vi hade en underbar dag hos er och våra volontärer har öst lovord över ert fantastiska ställe och uppskattade dig och ditt föredrag ypperligt Susanne!   Jag kan bara bocka och buga från oss alla och hälsa er varmt välkomna hit till Huset i Göteborg när ni har vägarna västerut!

Anna-Karin Norrman   Verksamhetschef Ronald McDonald Hus

TACK för den fantastiska Kick-Off’en du bidrog med i Måndags!

Här pratas det antal steg, mellanmål, cykling, zumba.Det har blivit ett helt annan klimat på vår avdelning denna vecka. Alla verkar så positiva och jag är så nöjd. Det hade inte kunnat bli bättre!

Åse Esselius M.Sc. Fläkt Woods AB

TUSEN TACK!

Det finns ingen annan beskrivning av dig än att du är en SUPERINSPIRATÖR. Din förmåga att få ALLA att känna att allt är möjligt är unik. Du är varm, glad, positiv, ödmjuk och oerhört inspirerande! Tack för en superinspirerande kväll under Nordeas event i Skillingaryd.

Hälsningar Ingrid (en nöjd åhörare i publiken)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s