susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Susanne Dalsätt

Susanne Dalsätt är föreläsare, träningscoach, inspiratör och har jobbat i hälsobranschen sedan 1998. Susanne har hjälpt tusentals människor till en bättre hälsa genom sina föreläsningar, kurser, event och individuella rådgivningar. Med sin outtömliga energi och sitt brinnande engagemang har hon fått många människor att må bättre genom att inspireras till en bra kost och en sund livsstil.

Tillsammans med sin man äger och driver hon Persgården på Visingsö som har producerat ekologisk müsli sedan början på 70-talet. Visingsö som även blivit centrum för många träningsevent och inspirationsdagar som Susanne anordnar. Bland mycket annat har hon figurerat som kostexpert i programmet ”Tjockholmen” på Kanal 5 och lagat mat i ”Halv åtta hos mig” på TV 4. Susanne är även författare till boken Behåll vikten med GI.

_CRJ3084

2 reaktioner på ”Om

  1. Camilla Å Grennborg skriver:

    Hej
    Jag har en 23-årig dotter i Jönköping som börjat jobba som arbetsledare på byggarbetsplats. Men under 3-år på universitetet och en knäoperation har kilon smugit sig på. Innan knäskadan var hon en satsande golfspelare. Hon försöker ändra kost, går mycket varje dag och försöker träna, men hennes kilon vill inte minska. Jag undrar nu om du arbetar på personlig nivå och kan coacha henne? Om, kostnad?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s