susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7128

Finns bara ett ord som sammanfattar dagens premiär på skidor för tjejerna. Succé!!! Och det var inte helt självklart kan jag lova. Det finns en liten bestämd dam i den här familjen som verkligen kan tapppa allt om det inte går hennes väg. Men vårt beslut att anlita en privatlärare till dagens första åk var det bästa vi kunde gjort. Skidlärare Jennie lyckades trollbinda våra barn från första stund och det tog inte många åk innan alla rädslor hade släppt och de stod på i backarna.

IMG_7132Så nu vet vi vad morgondagen kommer att handla om. Skidåkning! Kanske, kanske finns det en liten chans för mig att komma upp i slalombacken också. Men då är det givetvis Snowboard som gäller. Jag har faktiskt gjort två säsonger i St.Anton innan vuxenlivet tog över. Så frågan är om ränderna sitter i sen 1994?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s