Kategorier
Skönhet

Släta ut ditt ansikte

Ibland kan utseendet ändras nästan över en natt. Från att ha haft ett ansikte som är utan rynkor och häng så kan du knappt tro vad du ser i spegeln. Men det finns möjlighet att bli rynkfri igen.

Jordens dragningskraft är det nog många som har klagat på under åren. Som varför saker ska trilla ner på golvet och varför kroppen börjar sträva mot marken, när du blir äldre. Huden blir mer slapp, och kanske har du gått ner i vikt. Då kommer de små rynkorna och hänget i ansiktet, som med tiden bara blir mer och mer tills du inte alls trivs med ditt utseende längre. Men allt går att åtgärda om du vill. Och idag finns det många olika sätt som är både prisvärda och enkla att utföra. Som ett skonsamt ansiktslyft utan kniv, till exempel.

Ligga under kniven

Man brukar säga att man ligger under kniven, när man ska genomgå en operation. Så är det exempelvis om du ska göra ett vanligt ansiktslyft, där du blir sövd och får genomgå en mycket drastisk operation. Om det inte känns aktuellt, men du ändå vill få en skillnad i ditt ansikte, så kan du prova att göra en mildare variant av ansiktslyft. Något som du inte ens behöver vara sövd under, och där du kan gå tillbaka till arbetet mycket snabbt efter. Vill du veta vilka alternativ som finns så är det klokt att boka en tid för konsultation, där du får veta vilka möjligheter du har.